Vertegenwoordigd u een VVE of een woningbouwcoöperatie en zoekt u een nieuwe aannemer? Dan doet u er goed aan eens met Woubrugge Vastgoedonderhoud te komen praten. Woubrugge Vastgoedonderhoud is een bedrijf, volledig ingericht op onderhoud van woningen. Zowel in het kleine onderhoud, mutatieonderhoud, als in het renoveren van 200 badkamer/toilet en keukenrenovaties. Op dit moment werken wij met minimaal 6 verschillende VVE’s en woningbouwcoöperaties. Omdat het bedrijf hier volledig op is gericht zijn wij flexibeler dan ooit! Wij maken per dag de planning, waardoor wij snel kunnen inspringen bij bijvoorbeeld een spoedklussen o.i.d..

Ook staat kwaliteit hoog op de agenda. Een voorbeeld: de badkamers zijn bij ons nog voordat deze betegeld wordt volledig waterdicht. Wij zoeken een goede verhouding tussen kwaliteit en kwantiteit. Wij leveren niet in op kwaliteit maar beseffen ons wel dat we de doorlooptijd van een renovatie zo kort mogelijk houden voor de bewoners.

Bij onze huidige opdrachtgevers wordt Woubrugge Vastgoedonderhoud beoordeeld d.m.v. klanttevredenheidscijfers. Hierdoor is het een deel van het DNA van Woubrugge en zijn medewerkers geworden om altijd te werken met de gedachten dat het hierom draait! We staan heel dichtbij de mensen, want zo kom je tot het beste resultaat.

Wilt u meer informatie? Vul dan ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

IMG_0002
Neem contact met ons op

U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug.